Blijf op de hoogte

« Terug

Maatregelen bij Schouten Accountants in verband met corona-virus

16 mrt

Ook bij Schouten Accountants worden de nodige maatregelen genomen om verdere verspreiding van het corona-virus zoveel als mogelijk te voorkomen, waarbij we trachten de dienstverlening richting onze klanten op peil te houden.

Vandaag zijn, in een overleg tussen directie en personeel van Schouten Accountants, de volgende maatregelen afgekondigd:

 1. Personeel van Schouten Accountants blijft zoveel als mogelijk op kantoor werkzaam om onze klanten te bedienen.
  Wij beschikken over ruime kantoortuinen waarbij het personeel op de gewenste afstand van elkaar het werk kan blijven verrichten.
  De door de overheid voorgeschreven hygiëne maatregelen worden ook op ons kantoor strikt gehanteerd.

 2. Personeel dat (lichte) gezondheidsklachten heeft, blijft thuis of gaat vanuit huis werken.
  Ook personeel dat door het sluiten van de scholen met problemen van de kinderopvang zit, zal een aantal dagen per week thuis werken.

 3. Klantenbezoek en besprekingen met onze klanten bij ons op kantoor worden tot een minimum beperkt.
  Besprekingen zullen we trachten zoveel als mogelijk telefonisch te doen.


Uiteraard zijn de hierboven genoemde maatregelen gebaseerd op de richtlijnen vanuit de overheid zoals die nu bij ons bekend zijn.
Mochten er meer verregaande maatregelen getroffen moeten worden, dan zullen wij opnieuw in overleg treden en waar mogelijk onze richtlijnen aanpassen.

We zijn ons er van bewust dat juist in deze tijden waarbij vele van onze klanten in economisch zwaar weer terecht (kunnen) gaan komen, onze dienstverlening van groot belang is.
Wij blijven derhalve ten alle tijden via e-mail of telefonisch bereikbaar. Wij verzoeken u om ons kantoor alleen te bezoeken, indien het niet anders kan of indien u van belang zijnde (administratieve) bescheiden moet afleveren.

Wij danken u voor uw medewerking.

« Terug

Heeft u een vraag, of wilt u vrijblijvend een afspraak?

neem contact op ››
Scroll naar boven