Blijf op de hoogte

« Terug

In Memoriam: Jan Bosgieter

04 jan

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat, na een langdurig ziekbed, op 1 januari jl. is overleden onze voormalige firmant Jan Bosgieter.

Jan Bosgieter trad op 1 maart 1964 in dienst van wat toen nog Bureau voor Landbouw en Industrie IJ. Schouten heette.
Op 1 januari 1972 trad Jan Bosgieter toe als firmant tot de vennootschap, welke in die jaren verder nog bestond uit Jan Lieve, Thobi van Driel en Cees Kleinjan.
In de negentiger jaren van de vorige eeuw groeide het kantoor, dat inmiddels een naamswijziging had ondergaan naar Accountantskantoor Schouten, uit haar jasje en werd er een tweede vestiging geopend in Spijkenisse. Jan Bosgieter werd kantoorleider van deze vestiging. 

In 2006 bood zich de mogelijkheid aan tot nieuwbouw in de gemeente Rhoon. Vrij kort na de verhuizing in december 2007 trad Jan Bosgieter uit de vennootschap.
Op 1 april 2008 nam hij afscheid van zijn klantenkring en collega's en ging samen met zijn familie genieten van zijn pensioen.

We zijn Jan Bosgieter dankbaar voor alles wat hij in zijn werkzame periode voor Schouten Accountants heeft betekend en we wensen zijn familie alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.

« Terug

Heeft u een vraag, of wilt u vrijblijvend een afspraak?

neem contact op ››
Scroll naar boven