Blijf op de hoogte

« Terug

In memoriam: Kees Kleinjan

17 mei

Zondag 15 mei jl. is op 91-jarige leeftijd overleden onze voormalige firmant Kees Kleinjan.

Kees Kleinjan trad in 1946 in dienst bij de oprichter van ons kantoor, IJsbrand Schouten. In die jaren heette het kantoor nog Bureau voor Landbouw en Industrie IJ. Schouten.

Op 1 januari 1972 trad hij als firmant toe tot de vennootschap samen met Thobi van Driel, Jan Lieve en Jan Bosgieter. In de jaren ’80 en ’90 stond Kees Kleinjan met eerder genoemde firmanten aan de basis van een grote bloei van het kantoor, dat meerdere malen uit haar jasje groeide en uiteindelijk zelfs een tweede vestiging opende in Spijkenisse.

Kees Kleinjan onderscheidde zich door zijn rustige uitstraling, zijn grote fiscale kennis op met name agrarisch gebied en zijn sterke rechtvaardigheidsgevoel. Menig controleur van de Belastingdienst heeft in zijn jaren als accountant met dit rechtvaardigheidsgevoel kennis mogen maken.

In 2003 trad Kees Kleinjan op 72-jarige leeftijd, na 57 jaar actief te zijn geweest in de accountancy, uit de firma en ging hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij gaf hierbij het stokje over aan de jongere generatie, waaronder zijn zoon Arie-Kees die nog steeds tot de directie van inmiddels Schouten Accountants behoort.

We zijn Kees Kleinjan dankbaar voor alles wat hij in zijn werkzame periode voor Schouten Accountants heeft betekend en we wensen zijn familie alle sterkte toe in deze moeilijke periode.

Klik hier voor de rouwkaart.

« Terug

Heeft u een vraag, of wilt u vrijblijvend een afspraak?

neem contact op ››
Scroll naar boven